Un final neasteptat!

O soacra avea 3 gineri,de la cel mai mic la cel mai mare.Intr-o zi ce se gandeste soacra? Ia sa vad eu care dintre cei trei ma iubeste mai mult,asa ca ii pune la o incercare fara ca ei sa stie.Ideea este ca in fiecare dimineata cate unul dintre ei trebuia sa aduca o galeata cu apa de la fantana din curte.

In prima dimineata cel mai mare cand se dupa apa o gaseste pe soacra-sa in fantana:o vede,o scoate din apa si o ingrijeste.Trece ziua iar cand ginerele cel mare se trezeste a doua zi dimineata se uita pe geam si vede o dacie cu un afis mare pe ea,pe care scria Bine Faci,Bine Gasesti,semnat mama soacra.In alta zi cel mijlociu pateste la fel,si el la fel ca primu, o scoate o ingrijeste,iar a doua zi dimineata cand se uita pe geam vede un cielo cu un afis mare pe care scria:Bine Faci,Bine Gasesti,semnat mama soacra.

In cea din ultima zi cel mic se duce sa aduca apa,cand se uita in fantana o vede pe soacra-sa si se gandeste:bai,de cat sa capat o masina mai bine scap de ea.Bombe,grenade moare baba.Dupa ce mai face treaba se culca si el ca tot omu si cand se trezeste se uita pe geam si vede un Ferarri rosu nou nout la comanda cu un afis si mai mare:BINE FACI,BINE GASESTI,semnat tata socru

loading...